Pretresi širom Crne Gore: Na udaru preko 40 članova organizovane kriminalne grupe

Crnogorska policija sprovodi opsežnu akciju širom naše zemlje u cilju borbe protiv organizovanog kriminala. Pretresi se vrše na pedesetak lokacija, a na udaru je preko 40 članova organizovane kriminalne grupe.

Kako nam je saopšteno iz Uprave policije, akcija se sprovodi od ranih jutarnjih časova.

Pripadnici UP sa PTJ i PJP, a u saradnji sa nadleznim tužilaštvima sprovode planske aktivnosti, pretrese usmjerene na objekte koje koriste pripadnici organizovanih kriminalnih grupa. Pretresi se vrse u Budvi, Baru, Kotoru, Tivtu, Herceg Novom, Cetinju, Podgorici, Nikšiću, Beranama u cilju pronalaska vatrenog oružja, droge i drugih predmeta koji su proistekli iz izvršenja krivičnih djela – saopšteno nam je iz UP.

Kontrolišu se objekti za koje se sumnja da su vlasništvo ili da ih koriste bezbjednosno interesantna lica.  Takođe, pretresom su obuhvaćena i BIL lica.

Vrši se provjera pojedinih pronađenih predmeta za koje se sumnja  da potiču iz kriminalnih aktivnosti i da služe za iste.

Pretresi su i dalje u toku i vrše kako na sjeveru, tako u centralnom djelu Crne Gore i na primorju.

Uprava policije Crne Gore, sa svojim službama, nastavlja da sprovodi akcije u cilju borbe protiv organizovanog kriminala.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor