Spajić: Pozivam tužilaštvo i nadležne da ispitaju sve

Nosilac izborne liste Pokreta Evropa sad (PES), Milojko Spajić poručio je da je spreman da odgovara do kraja života ukoliko je bilo šta nelegalno uradio i pozvao nadležne da pokrenu postupak kad se dokaže da su pojedini lažno uzbunjivali javnost i namještali afere.

        Spajić (Foto: Evropa sad)

Spajić je rekao da je napad svih na PES samo odraz snage te partije.

„Napadajte lažima mi smo samo jači, a vi samo ličite na stari režim. Pozivam tužilaštvo i sve nadležne organe da uvijek sve ispitaju, i da odgovaram i do kraja života ukoliko sam bilo šta nelegalno uradio. Istovremeno ih pozivam da pokrenu postupak kad se dokaže da su pojedini lažno uzbunjivali javnost i namještali afere ljudima“, kazao je Spajić u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

On je istakao da je projekat koji su iz PES-a spominjali prije tačno godinu, sada i spreman, navovodeći da će Montenegro Business District biti lociran na Ćemovskom polju.

„To će biti posebna biznis zona na tri kvadratna kilometra koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko hiljadu eura, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd“, naveo je Spajić.

On je rekao da su takvi projekti potrebni Crnoj Gori i da će se PES baviti samo tim temama i da se neće obazirati na političarenja i podmetanje lažnih afera naših nesrećnih političkih oponenata.

„Kad smo digli zarade, srušili su Vladu. Sad kad najavljujemo da dižemo i penzije i zarade i pravimo projekte – pokušavaju da nas drugi put diskvalifikuju, i da vas ubijede da je prije Spajića i Evrope sad sve bilo sjajno i da smo mi glavni problem cijele Crne Gore, tako da ako nas ne bude – da će opet sve biti sjajno“, kazao je Spajić.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor