Na prodaju imovina Vektre Montenegro za 14,62 miliona eura

Na prodaju se nude nepokretnosti u Budvi, odnosno zemljište i objekti, po početnoj cijeni od 7,97 miliona eura

Stečajna uprava Vektre Montenegro raspisala je oglas za prodaju dijela imovine tog preduzeća, po ukupnoj početnoj cijeni od 14,62 miliona eura. Na prodaju se nude nepokretnosti u Budvi, odnosno zemljište i objekti, po početnoj cijeni od 7,97 miliona eura.

U Donjoj Gorici na prodaju je ponuđen pašnjak po početnoj cijeni od 2,23 miliona eura. U Pljevljima se, u više katastarskih opština, prodaju poslovne zgrade u privredi i zemljište i šume po ukupnoj početnoj cijeni od 4,22 miliona, a u Podgorici neplodna zemljišta i ruševina starog objekta za 195 hiljada eura.

Na prodaju je ponuđena i oprema i inventar hotela Alet u Bečićima, koji se prodaju u cjelosti, po početnoj cijeni od deset hiljada eura. Prodaja se obavlja javnim prikupljanjem pisanih ponuda na adresu Privrednog suda, koje moraju pristići najkasnije do 19. septembra do 13 sati.

Njihovo otvaranje zakazano je dan kasnije u 11 sati u prostorijama Privrednog suda. Pravo da učestvuju na javnom nadmetanju imaju sva preduzeća i pojedinci koji po važećim propisima Crne Gore imaju pravo kupovine nepokretnosti i koji blagovremeno dostave odgovarajuću ponudu i uplate predviđeni depozit.

Ponuđači su dužni da uplate depozit u iznosu od 3,5 odsto od iznosa početne cijene. Stečajni upravnik donijeće odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača najkasnije u roku od osam dana od održavanja javnog otvaranja ponuda.

Imovina dužnika, koja je predmet prodaje, može se razgledati svakog radnog dana za vrijeme trajanja oglasa, od devet do 14 sati, uz prethodnu najavu stečajnom upravniku.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor