Demokrate: Šta će Abazoviću kriptovani telefon, kad ga nemaju ni direktor ANB-a ili Specijalni državni tužilac

Iz Demokratske Crne Gore reagovali su na saopštenje GP URA u kojem su naveli da su Demokrate postale ono što su nekad bili radikali u Srbiji.

<<<URA: Demokrate postale ono što su bili radikali u Srbiji dvijehiljaditih<<<

“Nervozna je jasna: razobličena kriminalna veza Abazovića sa Zvicerom. Dokazali smo da je Abazović u sred SKAJ afere imao kriptovani telefon sa tom aplikacijom, prinudili ga da o tome priča javno i da prizna da ga je koristio”, navodi se u reagovanju.

Kako su saopštili, na stranu sve jeftine demagogije, pravo pitanje je šta će Abazoviću kriptovani telefon, kad ga na primjer nemaju ni direktor ANB-a ili Specijalni državni tužilac?

“I tu je svakom odgovor jasan: pošteni ljudi u Crnoj Gori, koji imaju poštene namjere ne komuniciraju preko SKAJ aplikacije. Ali sada svako zna i kako je pobjegao Radoje Zvicer i kako se štite Lazovići i Milovići u bezbjednosnom sektoru. Jasno je i zašto smo mi hapšeni, zašto su nam fabrikovane afere, a posebno je jasno zašto je tadašnji predsjednik Skupštine Aleksa Bečić praćen od strane Kavačkog klana, dok je Abazović imao kriptovani telefon, i zašto su i nakon praćenja Bečića Ljubo Milović i Lazovići ostali netaknuti u bezbjednosnom sektoru, kojima je šef bio upravo Abazović”, piše u reagovanju.

Uostalom, danas je jasno i zbog čega je GP URA jedini subjekt kojeg Katnić nikad nije progonio.

“O Konataru, tom primitivnom poslaniku, ne treba trošiti riječi: to je čovjek koji je na sjednici skupštinskog Odbora ni sa čim izazvan vrijeđao i provocirao kolegu poslanika riječima: “ti si p…a, a Demokrate su splake”, a onda danas u Plenumu kazao da je Martinović seljačina. Dakle, radi se o poslaniku šešeljevko-prostačkih manira, istrošenog u prevarantskim dilovima sa DPS-om”, dodaju u reagovanju.

Kako su kazali iz Demokrata, ma koliko pokušavali tom primitivno-populističkom vikom, nikad vi nećete biti Zoran Đinđić, niti u istu rečenicu s njim možete. Jer Zoran Đinđić nikad nije izdao svoje birače i otišao sa svojim progoniteljima.

“Razumite jednom: što se tiče bezobraznog poređenja Abazovića sa pokojnim premijerom Đinđićem, imalo bi smisla da je Đinđić nakon 5. oktobra pozvao Miloševića i SPS da mu podrže Vladu, a da on SPS-u omogući vršenje najodgovornijih državnih funkcija uprkos rezultatima izbora. Ali nije. A, vi ste baš to uradili. I zato zvečite uprazno, bez ozbiljnosti, bez istine, bez težine. Zato ste vi oni koje su na vlast doveli sljedbenici i naslednici SRS-a i Šešelja u Beogradu i Podgorici, kod kojih ste bili na konsultacije prije formiranja 43. Kripto-Vlade”, navodi se u reagovanju.

Kkao su zaključili iz Demokratske Crne Gore, “Đinđića je ubila mafija, protiv koje se borio, dok je Abazovića kripto-mafija dovela na vlast da joj služi”.

izvor: CDM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor