Dajkovićeva partija: Uvažena Milova prijateljica je trebala da bude uhapšena prije deset godina

Maraš je jedan od sinonima korupcije i nepotizma koji su se odomaćili u crnogorskom društvu proteklih decenija, piše u saopštenju Slobodne Crne Gore

Slobodna Crna Gora, na čijem je čelu Vladislav Dajković, pozdravila je hapšenje Verice Maraš, nekadašnje direktorice Plantaža, uz žaljenje što se nije i ranije dogodilo.

– Maraš je jedan od sinonima korupcije i nepotizma koji su se odomaćili u crnogorskom društvu proteklih decenija. Od “uvažene“ prijateljice predsjednika Mila Đukanovića do zatvora u Spužu – Verica Maraš je godinama ispunjavala apsolutno ove kriterijume da bude privedena licu pravda i odgovara za uništavanje najvećeg crnogorskog brenda kakav su Plantaže. O njenoj osionosti, pa i nepotizmu najslikovitije kazuju podaci da je zaposlila na desetine srodnika, prijatelja, kumova za vrijeme svog mandata. Ipak, ostaće najupamćenija po tome što je za rješavanje svog stambenog pitanja dobila pomoć firme u kojoj je bila direktorica u iznosu od 290.000 eura. Najzad, i ova priča govori da se kriminal ne isplati i da će pravda kad tad zakucati na vrata onih koji su mislili da su svemoćni- zaključuje se u saopštenju.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor