Radnička partija: Klupko DPS hobotnice polako ali sigurno se odmotava

Naša poruka je, hrabro u borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, jer smo to dužni našim građanima, ističu iz ove stranke

Radnička partija je pozdravila današnju akciju hapšenja bivše direktorice kompanije ,,Plantaže“ Verice Maraš po nalogu specijalnog tužioca Vukasa Radonjića.

– Klupko DPS hobotnice polako ali sigurno se odmotava. Sada je više nego jasno, koliko je pronevjera, krivičnih djela poput zloupotreba položaja u privrednom poslovanju i sličnih kriminalnih radnji bilo u našem društvu. Sve na štetu građana Crne Gore. Borba sa organizovanim kriminalom i korupcijom se zahuktava. Svaku akciju kojom se hapse lica koja su nanijela neizmjernu štetu svojoj državi, zloupotrebom položaja po instrukcijama bivše vlasti, ali i svih onih koji su svoj lični interes stvaljali ispred interesa građana i nenadoknadivo oštetili državni budžet, glasno podržavamo, i pozdravljamo akcije specijalnog državnog tužilaštva, koje je krenulo u ozbiljan obračun sa kriminalom u Crnoj Gori, navode iz Radničke partije.

Kako ističu, iako smo svjedoci da ovih dana u Skupštini Crne Gore Demokratska partija socijalista drži, „moralne lekcije“, pokušavajući da prikrije zlodjela koja je vršila nad sopstvenim narodom, nakon ovakvih i sličnih akcija, gdje se njihovi najvjerniji članovi sa kojima su se oni doskoro ponosili, privode pred licem pravde, sve maske padaju u vodu, i svaka riječ postaje prašina.

– Naša poruka je, hrabro u borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, jer smo to dužni našim građanima, ističu iz ove stranke.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor