Budvanin na sudu zbog 200 kilograma marihuane: Nisam znao da mi je droga bila u kombiju

U bjelopoljskom Višem sudu juče je počelo ponovno suđenje Draženu Deleviću iz Budve, zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje stavljanje u promet i proizvodnja opojnih droga.

Uz prisustvo državnog tužioca Vladana Đalovića, koji inače zastupa optužnicu, dogovoreno je da se okrivljenom još jednom uputi poziv.

Inače, ranije je ovaj pretres nekoliko puta zakazivan, a okrivljeni se nije pojavljivao. Na jučerašnjem pretresu u prisustvu branioca Nikole Čukića, advokata iz Berana, on je ponovio da nije kriv i da ne priznaje djelo koje mu je stavljeno na teret.

“Nijesam znao da se u kombiju koji sam iznajmio nalazi droga. Nemam dodirnih tačaka s njom”, kazao je Delević.

Pretres se nastavlja 23. septembra. Inače, Delević je bio osuđen u bjelopoljskom Višem sudu na pet godina zatvora zbog neovlašćenog držanja, stavljanja u promet i proizvodnje opojnih droga. Apelacioni sud Crne Gore, nakon žalbenog postupka, ukinuo je tu prvostepenu presudu i predmet vratio kod sudije istog suda Dragana Mrdaka.

Podsjetimo, Delević je uhapšen na graničnom prelazu Ranče kod Pljevalja jer su službenici policije u vozilu kojim je upravljao pronašli i oduzeli oko 233 kilograma marihuane.

izvor: cdm

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor