Bogdanović Abazoviću: DPS-ov jednokratni premijeru- pomjeri se i ne smetaj!

Živimo u vremenu ozbiljnih izazova koje ne trpi neozbiljne ljude. Naročito ne šampione u neozbiljnosti, poručio je premijeru Dritanu Abazoviću predsjednik Kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović.

Jednokratni premijer kojeg smo spriječili da nanese dugoročnu štetu kaže – “Sva igra se dešava da bi se u mutnom izvukli neki ljudi bliski DPS” – Tačno! Tu mutnu igru je uz Jokovićevu šegrtsku asistenciju upravo Abazović igrao 100 dana. I zaustavili smo je. Bez sekunde razmišljanja. To je bila naša ljudska, politička i moralna obaveza”, kazao je Bogdanović.

Tačno je, dodaje, da “ruka pravde” neće stati.

“Koliko god se Abazović trudio da očigledno snažnu i odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije pretvori u sopstveni rijaliti, iako on lično sa njom ima veze taman koliko i Joković sa ekonomijom”, naveo je Bogdanović.

Prema njegovim riječima, za nastavak snaženja pravne države potrebna su kumulativno dva preduslova – da SDT i glavni specijalni tužilac Novović nastave tempom kojim su krenuli i da se Abazović uzdrži od javnih nastupa na ovu temu.

“Najdobronamjernije – Abazoviću, pomjeri se i ne smetaj. Tako će korupcije na svim nivoima biti sve manje, a gužva u Spužu sve veća”, ističe Bogdanović.

Onda je reagovao na izjavu Abazovića da su Demokrate dale vješačko disanje DPS-u.

“DPS-ov jednokratni premijeru, tek ti u tu tezu niko neće povjerovati. Tamo gdje je bilo do Demokrata, u političkom smislu, DPS je bio na aparatima. U stvari si upravo ti u ovih, nažalost, dugih 100 dana, državne arterije punio poznatim “kvadrat patriotama” kako si ih nazivao. U Vladi, ministarstvima, državnim institucijama i preduzećima i to sve po principu – DPS naruči, Dritan isporuči. Abazoviću, živimo u vremenu ozbiljnih izazova koje ne trpi neozbiljne ljude. Naročito ne šampione u neozbiljnosti”, poručio je Bogdanović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor