Zajedno proslavili Vaskrs i Bajram

Zajedno proslavili Vaskrs i Bajram iako jedna od najudaljenijih vaspitno-obrazovnih ustanova na području bjelopoljske opštine, skoro četrdesetak kilometara, Osnovna škola ,,Milomir Đalović“ smještena u Sušici, dokaz je međusobnog uvažavanja tolerancije i suživota svih zaposlenih.

Primjer su i prema odnosu na učenike i njihove roditelje, kao i čitavu društvenu zajenicu u ovom živopisnom planinskom selu.

Jedan o glavnih ,,krivaca“ za to je agilni direktor Milko Đalović koji je za svoje zaposlene u restoranu hotela ,,Dvor“ organizovao proslavu bajramskih i vaskršnjih praznika. Prisustvovali su i članovi Školskog odbora.

– Odlučili smo se da ove godine na ovaj način upriličimo proslavu Bajrama i Vaskrsa i čestitamo našim zaposlenima ova dva praznika.Razlog je što su ova dva velika praznika bila u razmaku od nedelju dana.Cilj nam je bio da pokažemo kako smo složni i uvijek zajedno, ali i dokažemo da jedna mala škola, koja ima blizu stotinak učenika, sa matičnom školom u Sušici i nekoliko područnih odjelenja, sadašnji i bivši radnici, živimo i radimo u odnosima punim razumijevanja, tolerancije, uvažavanja, poštovanja i ljubavi.

Đalović je dodao da svi se nadaju da dolaze bolji dani kako za prosvetne radnike, tako i školu, učenike, njihove roditelje i društvo u cjelini.

Izvor:Dan

Foto:Milovan Novović

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor