UP: Tokom „Sea Dance“ festivala pojačane aktivnosti policije

Sa aspekta bezbjednosti u dijelu očuvanja javnog reda i mira, kontrole saobraćaja, odnosno sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja, biće nadležan Centar bezbjednosti Budva

Iz Uprave policije su saopštilio da  „Sea Dance“ festival će ove godine biti održan od 26. do 28. avgusta, u uvali plaže Buljarica, u opštini Budva.

Sa aspekta bezbjednosti u dijelu očuvanja javnog reda i mira, kontrole saobraćaja, odnosno sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja, biće nadležan Centar bezbjednosti Budva, kao i ostale organizacione cjeline Uprave policije, čiji su službenici dodatno angažovani ovim povodom.

– S tim u vezi, koristimo priliku da skrenemo pažnju svim posjetiocima pomenutog festivala, da će prije, tokom i nakon svake večeri festivala biti pojačane, kako preventivne, tako i represivne aktivnosti policijskih službenika, sve u cilju stvaranja neophodnih preduslova za bezbjednost posjetilaca, kao i izvođača i učesnika ovog muzičkog festivala. Posebno pojačane aktivnosti policijskih službenika će biti u dijelu kontrole vozača i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, pa će svaki vozač, nakon završetka manifestacije, biti kontrolisan na eventualno prisustvo u organizmu, neke od ovih supstanci. Zbog svega navedenog, koristimo priliku da apelujemo na sve posjetioce festivala, da svojim odgovornim ponašanjem, bilo kao posjetioci ili kasnije, kao učesnici u saobraćaju, doprinesu svojoj bezbjednosti, bezbjednosti svojih prijatelja i na taj način, uz policijske službenike Uprave policije, doprinesu da pomenuti događaj i aktivnosti prije i nakon njegovog održavanja, proteknu u najboljem mogućem redu- sapšte je iz Uprave policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor