Abazović sa predstavnicima Džudo saveza: Ko radi posvećeno taj i nađe put do ostvarenja svog cilja

Predsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović ugostio je danas predstavnike Džudo saveza, predsjednika Jovicu Rečevića i člana Upravnog odbora Marinka Jovovića.

Predsjednik Vlade Abazović iskoristio je priliku da džudistima, stručnim timovima i Savezu čestita na zapaženim rezultatima i uspjesima postignutim u prethodnom periodu, u svim kategorijama. On je istakao da će Vlada Crne Gore uvijek biti uz crnogorske sportiste koji slavu svoje države pronose širom svijeta, ostvarujući značajne rezultate.

Zahvaljujući se na prijemu i sluhu premijera za crnogoroske džudiste, predsjednik Džudo saveza upoznao je predsjednika Vlade Abazovića sa rezultatima koje su postigli u kratkom vremenskom periodu u više kategorija, kao i budućim izazovima na brojnim međunarodnim takmičenjima koji ih očekuju. On je kazao da je džudo sport koji su u Crnoj Gori u prethodnom periodu obilježili brojni unutrašnji problemi i istakao uvjerenje da će sa okretanjem novog lista džudo vratiti na mjesto koje mu pripada, uz maksimalno angažovanje i predani rad ljudi u Savezu.

Premijer je poželio puno uspjeha našim sportistima na narednim takmičenjima, ističući da će država znati da cijeni postignute uspjehe, ali i edukativni karakter koji džudo ima kod naših najmlađih.

“Ko radi posvećeno taj nađe put do ostvarenja svog cilja”, ukazao je predsjednik Vlade Abazović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor