„U periodu od kada ste na čelu Zete, niste uradili ništa dobro za Zećane“

Predsjednik Odbora Prave Crne Gore Zeta Svetozar Ulićević reagovao je na jučerašnje saopštenje odbora DPS Zeta.

Iz zetskog odbora DPS-a ocijenili su da se haotična politička situacija u potpunosti preslikala na lokalne prilike u Zeti. Poručili su da politički oprtunisti pokušavaju da neistinama i izmišljotinama „cirkus prenesu u Zetu“.

„Imajući u vidu kakav krah ste doživjeli na parlamentarnim izborima, gdje je slobodarski narod Zete izrazio svoju volju, DPS-u više nije mjesto u Zeti.  Nije vam ovo 2018. godina, kada ste i kroz aferu „koverat“, a i kroz druge ponižavajuće mehanizme, suprotno volji građana okupirali Zetu. U periodu od kada ste na čelu Zete, niste uradili ništa dobro za Zećane, razumijemo trebalo je brojati prljavi novac iz koverte i koristiti ga u još prljavijoj kampanji, koju nam opet najavljujute materijalizovanjem resursa Zete u nekom novom mandatu“, kazao je Ulićević.

Građani Zete, kako je poručio, to im neće dozvoliti.

„Dok ste trideset godina pustošili Crnu Goru i kupovinom glasova sebi obezbjeđivali vlast nije vam na pamet padala samostalnost i takozvana dobrobit sadašnje opštine Zeta, već je Zeta bila poslednji dio teritorije Glavnog grada za čiji ste prosperitet bili zabrinuti i čijem ste boljitku doprinosili. Ako je borba za Zetu i volju Zećana političko mešetarenje kako ga vi nazivate onda Marko Milačić i Milan Knežević sa ponosom mogu da nose dodijeljene etikete. Upravo ono što vi radite je ubiranje jeftinih političkih poena vaše partije koja se godinama politički održava u životu zahvaljujući kriminalnim radnjama i gaženjem Ustava i Zakona na šta niste smjeli da se oglasite dok su časni Zećani protestvovali“, naveo je Ulićević.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor