U osnovnoj školi u Rožajama seksualno zlostavljao maloljetnu osobu

Iz Uprave policije je saopšteno da je policiji prijavljeno da je jedna maloljetna osoba seksualno zlostavljana od strane domara u školi koju pohađa.

Prema saznanju portala sjevercg, radi se o jednoj Osnovnoj školi u Rožajama.

Iz Uprave policije su obavijestili da se radi o okrivljenom N.M. (47) koji je uhapšen  zbog sumnje da je seksualno zlostavljao maloljetnu osobu u školi u kojoj radi kao domar.

„Pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“ su u saradnji sa službenicima Sektora granične policije spriječili pokušaj bjekstva osumnjičenog N.M. (47), pronašli ga i doveli u službene prostorije. Od njega su prikupljena obavještenja na okolnosti pomenute u prijavi, te su pripadnici policije došli do sumnje da je N.M. u junu i septembru 2022. godine kao i 19. maja 2023. godine oštećeno maloljetno lice seksualno zlostavljao u prostorijama škole u kojoj je osumnjičeni zaposlen, a koju pohađa oštećeni“, ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem je nalogu N.M. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje u produženom trajanju.

„Njemu je nakon saslušanja kod tužioca određeno zadržavanje do 72 sata“, zaključuje se u saopštenju.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor