Obilježili 22.maj Međunarodni dan biodiverziteta

NVO,,Euromost“ je zajedno sa svojim mladim članovima iz kluba Mladih ,,Euromost“ obilježila 22.maj, Međunarodni dan biodiverziteta.


NVO,,Euromost“ su ovaj dan obilježili kroz uredjivanje obale Lima na ulaz u gradu Bijelom Polju, uz podršku partnera Kompanije ,,Sport Vision“ i Opštine Bijelo Polje.

Oni su ovaj dio obale uredili i postavili klupe, dok su mladi zasadili cvijeće i čemprese.
Gradjani Bijelog Polja su sa oduševljenjem pozdravili akciju mladih i odmahi počeli da koriste ovu lokaciju za odmor pored rijeke Lim, naveli su iz Euromosta.

Iz NVO,,Euromost“ apelovali su na sve gradjane Bijelog Polja, da čuvaju i ovu i sve lokacije koje su uredjene na obalama Lima, takodje su ih pozvali da se i sami  uključe i daju doprinos da svoj dio obale Lima učine čistijom i ljepšom,  najavljujući iz ove organizacije  uređivanje obale  Rasovske plaže.

NVO,,Euromost“ je nakon Ekoloske akcije sa mladima održala pored rijeke Bistrice i radionicu ,,Značaj očuvanja naših rijeka“. Do Bistrice mladi su stigli sa biciklima NVO Euromost“,nakon čega su dan proveli kroz zajednicko druženje pored ove prelijepe rijeke.

 

Ovaj tekst se finasira od sredstava odobrenih od Ministarstva kulture i medija kroz Fonda za podsticanje Plularizma i raznovrsnosti medija

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor