U Bijelom Polju održana „Biciklijada‘‘: Na poklon tri bicikla

Bijelo Polje je danas bio u znaku bicikala. Mladi su u velikom broj vožnjom bicikala od Kisjelih voda do centra grada, obilježili 5. jun Međunarodni dan zaštite životne sredine.

Biciklijada je prošla u najboljem redu naveli su iz organizacije „Euromost“ i ujedno se zahvalili Odjeljenju bezbjednosti, kao i Komunalnoj policiji, koji su se pobrinuli kao i predhodnih godina da bezbjednost učesnika prođe u najboljem redu.

Bijelo Polje i Bjelopoljci su i danas pokazali da je ovaj grad po ljubiteljima vožnje bicikala na prvom mjestu u Crnoj Gori, danas su svi izašli i djeca i mladi i stari i čitave porodice, ali su svi zajedno poslali i apel lokalnoj upravi i Vladi Crne Gore da se zajedno pobrinu da i ovaj grad dobije svoju biciklističku stazu, jer je jedini koji je nema, naveo je Almer Mekić ispred organizacije „Euromost“.

Nakon dolaska biciklista u centar grada organizovan je i program dodjele tri bicikla učesnicima „Biciklijade‘‘.

Najmlađi učesnici su izvukli tri dobirnika kojim su bicikla uručili predstavnici JU Centra za sport i rekreaciju, Semedin Agović i Asmir Pućurica.

Pućurica je pozdravio sve učesnike Biciklijade i poručio da je ovo tek početak nečega što će se ubuduće organizovati za sve sugrađane, čestitajući im 5.jun – Dan zaštite životne sredine.

 

Ovaj tekst se finasira od sredstava odobrenih od Ministarstva kulture i medija kroz Fonda za podsticanje Plularizma i raznovrsnosti medija

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor