Stiglo 150 paketa hrane i higijenskih sredstava

Živković je istakao da će ova humanitarna organizacija u narednim danima pokušati da obezbijedi bebi opremu za najmlađe sugrađane, kao i školski pribor i zaštitnu opremu.

Foto: Dopremljena humanitarna pomoć

BIJELO POLjE – Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje dobila je drugu tranšu humanitarne pomoći, u vidu 150 paketa hrane i higijene od Crvenog krsta Crne Gore. U prvoj tranši podijeljeno je 300 paketa pomoći.

– Vodeći se potrebama korisnika koji su u stanju socijalne potrebe, Opštinska organizacija Crvenog krsta kroz pregovore sa donatorima, Crvenim krstom Crne Gore i lokalnom samoupravom, na dnevnom nivou pokušava da obezbijedi potrebnu humanitarnu pomoć, kako bismo odgovorili na veliki broj zahtjeva koje prima naša organizacija.Ovih 150 paketa hrane i higijene druga su tranša donacije Crvenog krsta Crne Gore prema našoj organizaciji i mi smo im na tome zahvalni – saopštio je Mašan Živković, koordinator bjelopoljske organizacije Crvenog krsta.

On je dodao da će ova humanitarna organizacija u narednim danima pokušati da obezbijedi bebi opremu za najmlađe sugrađane, kao i školski pribor i zaštitnu opremu. Kaže da će članovi Crvenog krsta i volonteri, prema spiskovima i utvrđenim kriterijumima i prioritetima, pokušati da stignu do svih onih kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija. Živković je podsjetio da svi sugrađani kojima su potrebna invalidska pomagala mogu ih potpuno besplatno dobiti od Crvenog krsta.

– Podsjećamo sugrađane da sve informacije mogu dobiti putem telefona, mejla ili posjetiti naše prostorije, gdje će se odraditi socijalna amneza korisnika i na osnovu toga dodijeliti humanitarna pomoć – poručio je Živković.

M.N.


Izvor: Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor