Sjutra od 10h u Bijelom Polju u SC“Nikoljac“, najveći do sada Međunarodni džudo turnir

U organizaciji džudo kluba „Favorit“ iz Bijelog Polja a uz podršku Džudo Saveza Crne Gore, opštine Bijelo Polje i JU Centar za sport i rekreaciju u Bijelom Polju sjutra se u SC“Nikoljac“ Bijelom Polju održava najveći do sada Međunarodni džudo turnir“,pod nazivom KUP BIJELE RADE“.

Po riječima organizatora ovog događaja učešće su najavili klubovi iz zemlje i regiona te se očekuje više stotina učesnika.

„Obezbijeđene su brojne nagrade za učesnike i goste, takođe će svi treneri ekipa dobiti poklone od Turističke organizacije Bijelog Polja i Evropske kuće iz Podgorice. Za najmlađe takmičare su obezbijeđene medalje bez obzira na rezultat što do sada nije bila praksa ni na jednom turniru u zemlji, na ovo smo se odlučili da bi im dali volju za radom i treniranjem, ne može svako biti šampion ali svako dijete treba na neki način podstaći da daje svoj maksimum, rezultat će vremenom doći., najavili su iz organizatori iz Džudo kluba,,Favorit, koji su pozivali sve ljubitelje džudoa da dođu sjutra u što većem broju, ulaz je slobodan.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor