Search
Close this search box.

Počinju prijave za program obuke Student Business Hub

Studenti završnih godina Univerziteta Crne Gore (UCG) mogu se do 1. februara prijaviti za besplatni program obuke Student Business Hub, kako bi se pripremili za buduće poslovne poduhvate.

Student business hub

Obuku organizuje Karijerni centar UCG u saradnji sa kompanijom Balance to business.

“Program će, kroz besplatne treninge i radionice, obuhvatiti 30 studenata podijeljenih u dvije grupe, po 15 u jednom semestru, i pripremiti ih za buduće poslovne poduhvate”, saopšteno je iz UCG.

Studenti će, nakon završene obuke koja će se održavati u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, dobiti sertifikat kao potvrdu o uspješno odrađenom programu.

Program će se realizovati kroz tri cjeline.

“Na samom početku, polaznici će moći da upoznaju i prepoznaju svoje potencijale, šta zaista žele od svoje budućnosti i na koji način mogu dostići definisani cilj. Moći će da prisvoje i nauče nove alate iz oblasti ljudskih resursa i poslovnog menadžmenta kroz segment programa pod nazivom Karijerni potencijal”, dodaje se u saopštenju.

U drugom segmentu, studenti će moći da savladaju praktične vještine koje će im omogućiti da dođu do definisanog cilja, kao i da usvoje nova znanja koja će ih pripremiti za svijet biznisa, kroz radionice na različite teme.

“Na samom kraju, imaće priliku da nauče kako da se izbore sa svim izazovima koje budućnost može donijeti, kroz tematsku radionicu Mladi lideri novog doba”, rekli su iz UCG.

Svi segmenti programa podrazumijevaju i praktične vježbe, a svaki student će, pored toga, imati priliku za dvije besplatne individualne koučing sesije tokom trajanja programa.

Studenti se mogu prijaviti slanjem kratkog motivacionog pisma, u kojem je potrebno da navedu fakultet, godinu studija i prosječnu ocjenu, kao i CV-a na mejl karijernicentar@ucg.ac.me.

Ukoliko broj prijavljenih studenata sa sličnim kvalifikacijama bude veliki, obaviće se kratki intervjui sa prijavljenim kandidatima.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor