Search
Close this search box.

Oprez zbog poledice na sjeveru

U južnim predjelima saobraća se po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Na putevima u višim planinskim predjelima mjestimično je izražena poledica. Vidljivost je mjestimično smanjena. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.

Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje, napisali su iz AMS-a.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Od 30.09.2021 godine zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji glavnog cjevovoda na regionalnom putu R-18 Pljevlja-Gradac-Šula,dionica ulica Oslobodjenja, doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila. Za vrijeme trajanja obustave omogućeno je korišćenje alternativnog putnog pravca.

Intenzitet saobraćaja je umjeren.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se  10  saobraćajnih nezgoda  u kojima je 1 osoba zadobila teže, a 2 osobe lake povrede, javljaju iz AMS-a.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor