Na sjeveru se saobraća po mokrim kolovozima, moguća poledica

Na sjeveru zemlje zabilježene su  sniježne padavine, saobraća se po mokrim kolovozima, a mogući su nailasci na poledicu. U ostalim područjima saobraća se po pretežno suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na učestale sitnije odrone.    Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 54 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali drugih intervencija na terenu.

Promjenljivo do pretežno oblačno, prvenstveno u jutarnjim i noćnim satima ponegdje se očekuju padavine, kiša, na sjeveru i susnježica i snijeg. Tokom dana, u većem dijelu zemlje uglavnom suvo vrijeme, izuzev juga i jugoistoka gdje se očekuje ponegdje kiša. Prijepodne mjestimično umjeren do jak sjeveroistočni vjetar, koji će se na krajnjem jugoistoku zadržati i tokom dana. Najviša dnevna temperatura vazduha od 0 do 15 stepeni.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor