Milačić: Danijela Đurović da podnese ostavku do 2. septembra

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić pozvao je predsjednicu Skupštine Crne Gore Danijelu Đurović da demonstrira dobru volju prema 30. avgustu i do 2. septembra podnese ostavku na poziciji na kojoj, kako je kazao,  nije voljom pobjednika, već dominantnom voljom poraženih snaga 30. avgusta.

“Na ovaj način SNP, čiji je Đurović visoki funkcioner, konkretno i na djelu dao bi doprinos dogovoru pobjednika 30. avgusta”, naglasio je Milačić.

Milačić je kazao da su, na, kako navodi,  istorijski dan za slobodu Crne Gore, 30. avgust, kada je prije dvije godine izborena sloboda za narod, kada je narod polomio okove tridesetogodišnjeg zla, dužni smo da narodu vratimo njegovu pobjedu.

“Iako su neki iz redova tadašnje parlamentarne većine izdali narod, sve nas koji smo živote utkali u odbranu Crne Gore od ralja kriminala i apetita kriminalne hobotnice DPS-a, danas smo više nego ikada dužni narodu Crne Gore: da nađemo zajednički jezik i kompromis i opet oživimo 30. avgust 2020. godine i vratimo narodu njegovu slobodu.

Shvatili ste, nekadašnja 30. avgustovska braćo, kako i koliko melje DPS mašinerija sve one koji pokušaju sa njom da stvaraju javne i tajne dogovore i vrše vlast u kojoj su vas samo lomili, samo potrošili, pa vas ostavili vašem narodu da to cijeni i ocijeni, shvatili ste da je jedini put za pobjedu onaj koji izabere narod. Uprkos svemu, danas ništa ne smije biti prepreka poslanicima nekadašnje parlamentarne većine da pokušamo, zbog naroda”, dodao je predsjednik Prave Crne Gore.

On je napomenuo da Prava Crna Gora pruža svoju ruku za svaki dogovor unutar pobjednika 30. avgusta, da bi 30. avgust, kako tvrdi,  ostao i ponovo postao simbol sloma zla i trijumfa naroda Crne Gore nad beščašćem, prljavom političkom trgovinom i izdajom.

izvor: cdm

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor