Krivična protiv maloljetnika zbog incidenta u školi

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljetnika starog 14 godina koji je juče u Osnovnoj školi Branko Božović, ušao u učionicu sa fantomkom na glavi, te je sprejom sa nadražujućim dejstvom prskao po učionici, a zatim maloljetnom drugu zadao udarce palicom u leđa, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije navode da su se nakon ovog događaja dva maloljetna lica javila na ukazivanje ljekarske pomoći i policiji zatim dostavili ljekarsku dokumentaciju.

“U službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prikupljena su obavještenja od nastavnice čiji je čas bio u toku u trenutku događaja, te su u u prisustvu zakonskih zastupnika prikupljena obavještenja i od više maloljetnih lica”, navodi se u saopštenju.

Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio prikupljanje dodatnih obavještenja, a nakon uvida u spise predmeta naložio da se protiv gore pomenutog maloljetnika starog 14 godina podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor