Isak Šabanović predstavlja numeru „Svakoj sam po nešto dao“ na Beogradskom proleću

Ovo je moje prvo učešće to jest predstavljanje na Beogradskom proleću i veoma sam uzbuđen pošto znam koliko je ispraćen taj događaj i da se održava u jednoj od najpoznatijih dvorana, kazao je Isak za „Dan“Još jedan crnogorski izvođač koji će nastupiti u MTS dvorani na festivalu Beogradsko proleće je Isak Šabanović. Popularni muzičar koji je zadivio region učešćem u takmičenju Zvezde Granda nastupiće sa numerom „Svakoj sam po nešto dao“, a kako ističe za „Dan“, nada se da će ostaviti dobar utisak na žiri i publiku.

– Ovo je moje prvo učešće to jest predstavljanje na Beogradskom proleću i veoma sam uzbuđen pošto znam koliko je ispraćen taj događaj i da se održava u jednoj od najpoznatijih dvorana. Nemam neka posebna očekivanja osim da ostavim makar mali, ali dobri utisak. Mjesto me ne zanima jer hoću da pjevam i da pričam da sam imao mali koncert u MTS dvorani. Da osjetim i ja makar na kratko te daske koje život znače – kazao je Isak.

Tekst za pjesmu „Svakoj sam po nešto dao“ potpisuje Branka Leone, a muziku i aranžman Aleksandar Filipović.

-U pitanju je jedna, kako bih ja rekao, prava festivalska pjesma koja je puna emocija i između balade i brze pjesme. Što znači da nije baš brza, a nije baš i balada. Šlager – dodao je muzičar.

Otkrio nam je i koju poruku ova numera šalje.

-Kako za koga. Kako je ko osjeti. Ja sam je osjetio da sam svakoj po nešto dao, ali onaj neki dio što pripada pravoj osobi nisam. Uglavnom čućete pa ćete znati – zagolicao je Šabanović.

Kaže da ostale učesnike koji će se pojaviti na festivalu, ne gleda kao konkurenciju, a sa nekima se i druži.

-Želim da pjevam i da neke upoznam, a sa nekima se družim koje već znam i tu ne treba gledati kao konkurenciju jer ja sam tu da uživam i da učim od boljih jer me oni čine skromnim – kazao je Isak.

Muzičar je otkrio i da li će publika imati priliku da nakon ove numere čuje još neku novu, ali i kakvi su mu planovi za naredni period.

-Imam u planu da snimim novu pjesmu i mislim da će to odmah biti poslije festivala. Pored svega što radim i putovanja kroz posao uspio sam ipak ući u studio u kojem stvaramo nešto novo i jedva čekam da se to realizuje. Ne smijem puno pričati, ali biće dobro – obećao je Isak.

Isak je nedavno, na dodjeli Oskara popularnosti u Banjaluci dobio nagradu za najboljeg crnogorskog pjevača. kako je kazao tim povodom to mu je bio „vjetar u leđa“ da samo nastavi svojim tempom.

– Prelijep je osjećaj, iako mi nije prva nagrada u karijeri, već peta, ali osjećaj je svaki put kao da je prva. Ovo mi je dalo novu snagu da guram dalje i da dobro radim ono što radim. Hvala svima koji me podržavaju i bodre, bez publike ne bih bio ovdje gdje jesam i neizmjerno sam im zahvalan – istakao je Isak za „Alo“.

 Izvor: DAN
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor