Search
Close this search box.

,,Euromost” obilježila organizacijom treće bjelopoljske biciklijade 5.jun Medjunarodni dan zaštite životne sredine

NVO,,Euromost” je danas obilježila organizacijom treće bjelopoljske biciklijade 5.jun Medjunarodni dan zaštite životne sredine.

     Foto:Euromost, Treća bjelopoljska biciklijada

Nakon održane biciklijade NVO,,Euromost” je dodijelila i trojici učesnika po biciklo, koja su dobili nakon izvlačenja brojeva svih učesnika koji su se nalazili na njihovim biciklima.

Danas se nakon biciklijade svim učesnicima obratila i poznata ekološka aktivistkinja, Zehra Balić profesorica biologije.
Balićka je na početku svim učesnicima čestitala Medjunarodni dan zaštite životne sredine, koji se ove godine kako je navela obilježava pod sloganom,,Imamo samo jednu planetu”,Cilj obilježavanja ovog dana širom svijeta je podizanje svijesti o značaju očuvanja i održivosti životne sredine,Prisustvo svih učesnika na današnjoj biciklijadi je značaj doprinosa očuvanja životne sredine upotrebom prevoznog sredstva koje je ekološki prihvatljivo, navela je Zehra Balić.

​​​​​Erna Ćeranić programski menadšer u NVO,,Euromost” je kazala, da je bjelopoljsku treću biciklijadu podržalo kao i predhodnih godina Ministarstvo za kapitalne investicije kroz projekat,,Zajedno sa biciklom do čistog vazduha i zdrave i ćiste okoline”, kroz koji je ovo ministasrtvo obezbijedilo tri bicikla, zašta im se na kraju zahvalila i pozvala sve mlade da im se pridruže na naredne aktivnosti, koje će se realizovati kroz prirodna predjela sjevera Crne Gore.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor