DPS otvorio novu kancelariju u Štoju

U Ulcinju je otvorena nova kancelarija Demokratske partije socijalista, treća u tom gradu, a u okviru reforme koje je DPS pokrenuo u cilju jačanja prisustva na lokalnom nivou, saopšteno je iz ulcinjskog odbora DPS-a.

Generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović kazao je da će otvaranjem kancelarije u Štoju, građani tog dijela grada imati mogućnost da se svakodnevno neposredno informišu o projektima koje DPS planira realizovati u ovom kraju nakon, kako je dodao, pobjede na nastupajućim lokalnim izborima.

“To konkretno znači da superiorni program i politika DPS-a u Ulcinju, sa konkretnim projektima i odgovorima na potrebe građana, nema alternativu”, izjavio je on.

Otvaranjem kancelarije u Štoju, a ubrzo i u Vladimiru, iz DPS-a poručuju da afirmišu reformske programske principe partije.

Događaju su prisustvovali i član Predsjedništva DPS-a Leon Gjokaj, predsjednica Alijanse žena DPS-a Drita Llolla, članovi Izvršnog odbora Aleksandar Pavićević, Zoja Lalović Bojanić, Alen Nikezić, Andrija Radman i Velibor Bošković, poslanik u Skupštini Crne Gore, Ljuiđ Škrelja, predsjednik Opštinskog odbora naše partije u Ulcinju Driton Lunjić i član Glavnog odbora DPS-a, Aleksandar Dabović.

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor