Deliću prijećeno na fejsbuk profil Muradifa Grbovića, direktora Komunalnog preduzeča,,Lim“Bijelo Polje

Kako je kazao u svom saopštenju koje je dostavljeno Portalu sjevercg, od strane Odbornika u Skupštini Bijelo Polje Andrije Delića, nakon što je izašao u javnost o zloupotrebama u krugu Komunalnog preduzeća,,Lim“ Bijelo Polje, prijećeno mu je na fejsbuk profilu Muradifa Grbovića, direktora ovog preduzeća, a što je razlog da je podnio krivičnu prijavu protiv lica koje mu je uputilo prijetnje.

Delić je prije tri dana upao u prostorije tog preduzeća i otkrio da je u krugu komunalnog izručen asfalt koji je navodno preostao od krpljenja udarnih rupa, a na njegovu prijavu policiji, Grbović je odgovorio kontraprijavom, što je takodje objavio naš portal.

“Ono što zabrinjava je da su poslije izjave Grbovića uslijedile prijetnje i uvrede na moj račun na njegovom ličnom profilu, o čemu sam obavijestio policiju. Siguran sam da su ljudi tako reagovali jer nemaju dovoljno informacija, a ne da se iza toga skriva neki drugi motiv. Funkcioneri moraju da imaju osjećaj odgovornosti, a ne samo osjećaj za privilegije kako su to neki pojedinci navikli. Direktor Grbović treba više da se bavi neregistrovanim i havarisanim vozilima u preduzeću, lošim statusom radnika u smislu plaćanja doprinosa i bolje zaštite na radu, nagomilanim dugom preduzeća i slično. On mora da shvati da Komunalno nije njegovo lično preduzeće, nego preduzeće građana, zato se i naziva “javno”, pa se mora i ponašati u skladu sa tim”, kazao je Delić.

Grbović je ranije kazao da nije, kako je tvrdio Delić, od krpljenja rupa preostalo pet do šest tona, već oko pola tone, koja je tu privremeno izručena, a da će biti prevezena na deponiju u Kumanici, te da je sve odrađeno javno, uz nalog Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor