Crna Gora nominovana za titulu najbolje luksuzne destinacije 2022.

Prethodne godine je ovu prestižnu nagradu ponijela Grčka, dok se ove godine, osim Crne Gore, u trci za ovom titulom nalaze i Maldivi i Kostarika.

Crna Gora je nominovana za prestižno priznanje “Najbolja luksuzna destinacija” za 2022. godinu, u okviru događaja “Inspire Me Award” koji dodjeljuje izdavačka kuća Travel Media Network CPR Verlags GmbH sa sjedištem u Hamburgu.

Prethodne godine je ovu prestižnu nagradu ponijela Grčka, dok se ove godine, osim Crne Gore, u trci za ovom titulom nalaze i Maldivi i Kostarika.

-I ove godine dodjeljujemo nagradu ‘Inspire Me Award’ za izvanredna postignuća u segmentu luksuznih putovanja. Putničkim agencijama i turoperatorima dopušteno je nominovati svoje favorite – a Crna Gora nije samo nominovana, već je ušla i među tri finalista u kategoriji ‘Najbolja luksuzna destinacija 2022’. Jako sam srećna zbog toga, jer lično smatram da je zemlja senzacionalno lijepa”- poručila je generalna direktorica Travel Media Network, Iris M. Köpke.

Izdavačka kuća Travel Media Network CPR Verlags GmbH uključuje sve turoperatore, koji su glavni provajderi luksuznih putovanja širom njemačkog govornog područja.

Glasanje za titulu “Najbolja luksuzna destinacija 2022.” je dozvoljeno do 2. septembra ove godine, dok će 7. septembra na svečanoj ceremoniji u Hamburgu biti objavljen pobjednik ovog prestižnog priznanja.  U sklopu ceremonijalne dodjele nagrada “Inspire Me Awards 2022.” naći će se još 5 kategorija iz luksuznog segmenta.

Sve turističke agencije i turoperatori koji žele, mogu glasati za Crnu Goru nakon registracije preko linkova u nastavku:

LuxusInsider (deutsch): luxusinsider.de/registrations/new

LuxuryWise (english): luxurywise.travel/registrations/new

izvor: dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor