“Čeznem da vam kažem” u nedjelju na Velikoj sceni Centra za kulturu Pljevlja

Poetsko muzički kabare “Čeznem da vam kažem” održaće se u nedjelju 29. maja u 20 sati na Velikoj sceni JU Centar za kulturu Pljevlja.
JU Centar za kulturu Pljevlja
JU Centar za kulturu Pljevlja
Igraju Milorad Damjanović, prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta i učestvuju Nataša Radovanović, sopran, stalna članica Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, Pavle Joksimović, pijanista, dok će specijalni gosti biti Mina Lazarević, Iva Štrljić i Stevan Piale.
“Poetsko muzički kabare “Čeznem da vam kažem” rodio se kao želja da se na duhovit, autoironičan i prijemčiv način publika sjeti i oživi sjećanja na neka druga vremena, kojih se uglavnom sjećamo sa sjetom. Čeznem da vam kažem je duhovito, zanimljivo i emotivno putovanje kroz ono što jesmo, ono što su naši roditelji i ljudi oko nas. Priča svih nas, ispričana i otpjevana kroz riječi onih na koje smo najviše ponosni kao što su Vasko Popa, Desanka Maksimović, Jovan Dučić, Miroslav Antić…“
Ulaznice, po cijeni od 2 eura mogu se preuzeti na biletarnici JU Centar za kulturu Pljevlja u subotu 28-og maja, u terminu od 12 do 20 sati, i u nedelju 29-og maja u istom terminu, saopštili su iz JU Centra za kulturu Pljevlja.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor