Search
Close this search box.

Bekamovi najstarijem sinu prave svadbu na Svetom Stefanu

Bruklin Bekam, najstariji sin legendarnog engleskog fudbalera Dejvida Bekama, uskoro će stati na ludi kamen, a svadbeno veselje će, kako piše „Alo!“, biti na crnogorskom Svetom Stefanu.

Sin Viktorije i Dejvida Bekama se nedavno, uz blagoslov oca i majke, vjerio sa svojom djevojkom, američkom glumicom i bogatašicom Nikolom Pelc. Iako su u vezi tek pet mjeseci, potomak proslavljenog fudbalskog asa nije mogao da odoli svojoj četiri godine starijoj izabranici Nikoli, pa je riješio da se oženi njome. Za organizaciju svadbenog veselja pobrinuće se mladoženjini roditelji, a izbor je pao na jedno od najluksuznijih mjesta na našem primorju.

“Slavni par je riješio da svom najstarijem nasljedniku napravi intimnu svadbu, za oko 50 ljudi, i to ni manje ni više nego na istom mjestu na kojem je najbolji teniser svijeta Novak Đoković izgovorio sudbonosno „da“. Poznato je da su Bekamovi već ljetovali na Svetom Stefanu i da odatle nose najljepše uspomene. Upravo zbog toga, odlučili su da baš u Crnoj Gori organizuju svadbeno veselje”, kaže za „Alo!“ izvor i dodaje da je svadbeno veselje zakazano za maj naredne godine, a prema njihovim željama biće intimno i zatvoreno za javnost.

Služiće se šampanjac i voće, a matičar će mladence vjenčati na plaži.

Podsjećanja radi, Viktorija i Dejvid su 2018. ljetovali na Svetom Stefanu i, kako su pisali svijetski mediji, tamo su potrošili čitavo bogatstvo. Uživali su u luksuznom kompleksu. Nema sumnje da će i svadba njihovog najstarijeg djeteta obilovati luksuzom.

“Bruklin i Nikola zajedno su tek pet mjeseci, ali par vjeruje da je to ljubav za čitav život. Nikola je bogata, ambiciozna, vrijedna i puna poštovanja prema starijima”, prenijeli su između ostalog inostrani mediji.

Izvor: CDM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor