Search
Close this search box.

Evropski klubovi zainteresovani za Mamadoy Mendi, jednog od najbržih fudbalera u Crnoj Gori

Odlične igre internacionalca iz Senegala Mamadoy Mendija, jednog od najbržih fudbalera u Crnoj Gori nijesu prošle nezapaženo, pa su interesovanje za njega pokazali i neki Evropski klubovi, kazao je Mendi u intervju za list ,,Dan” i dodao. ,,Prija mi interesovanje evropskih klubova, ali su za sada moji planovi vezani OFK Titograd, sa kojim imam ugovor još narednih šest mjeseci.Posle toga ću sa svojim menadžerom odlučiti o daljem nastavku karijere”.

Crna Gora je divna država i jako sam srećan što živim i igram ovde, navodi Mendy u  intervju za ,,Dan”.

U Crnu Goru sam došao posredstvom menadžera Igora Gluščevića, koji me stalno prati i kojem sam zahvalan za sve što je do sada uradio za mene.

Prepoznao je moj talenat u Akademiji Sporting Spes, gdje sam se fudbalski usavršavao, pozvao me da dodjem u Crnu Goru i nijesam pogriješio navodi za list,,Dan” Mamadoy Mendi.

Kolika je ljubav senegalskog internacionalca prema Crnoj Gori govori i činjenica da je ovde sreo i ljubav svog života.Prije pet mjeseci Mendi se venčao sa prelijepom bjelopoljkom Bernisom Mekić, čiji su ga roditelji odmah prihvatili kao svog člana porodice, kazao je Mamadoy Mendy u svom intervju za list,,Dan”.

Izvor,,Dan”

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor