Bečić: Nažalost Nikšić je grad koji omladina napušta

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, svim građankama i građanima Nikšića čestitam 18. septembar, Dan opštine Nikšić, poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

„Nekadašnji industrijski gigant, veliki univerzitetski centar, grad radnika, studenata, umjetnika, sportista, naučnika, i u savremenom trenutku bi mogao imati isti takav imidž, ako bi se njime upravljalo na način koji ne bi uključivao pustošenje njegovih resursa u cilju punjenja privatnih džepova.

Nažalost, Nikšić je grad koji danas, u nemogućnosti da u njemu vide bilo kakvu perspektivu, omladina napušta. Ni broj mladih ljudi koji u Nikšić dolaze da bi u njemu studirali nije koliki je bio nekad, a o radnicima da i ne govorimo.

Želim da Nikšićanke i Nikšićani u praznik svoga grada ipak uđu sa izvjesnim optimizmom, kako to i priliči takvim datumima, i izražavam uvjerenje da će stanovništvo grada pod Trebjesom svojim idejama i svojim radom učiniti da se Nikšić vrati na put razvoja sa kojeg ga skrenula aktuelna crnogorska vlast na čelu sa, nažalost, upravo jednim Nikšićaninom“, naveo je Bečić.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor