Anćeloti: Biće teško u Beogradu

Trener fudbalera Napolija Karlo Anćeloti rekao je danas da se njegova ekipa nalazi u teškoj grupi u Ligi šampiona i da će joj biti teško da igra protiv Crvene zvezde.

Foto: Beta/AP

„Svi kažu da je ovo najteža grupa i svi znaju kako je teško igrati na ovom stadionu. Dobro im ide u domaćem prvenstvu i pobijedili su Salcburg, a znamo koliko je on otišao daleko prošle sezone u Evropi. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu“, rekao je Anćeloti novinarima u Beogradu.

Fudbaleri Crvene zvezde i Napolija igraju u utorak od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“, utakmicu prvog kola Grupe C u Ligi šampiona.

Italijanski trener rekao je da još ne zna sa kojim sastavom će početi utakmicu.

„Liga šampiona je vrlo bitno takmičenje za sve nas, za igrače, navijače i sam fudbal. Bitno je početi dobro, ali tek ćemo na kraju vidjeti dokle ćemo stići. Imali smo tešku utakmicu u subotu i ne znam ko će biti u sastavu“, kazao je Anćeloti.

Anćeloti je već imao priliku da kao igrač bude na stadionu „Rajko Mitić“ 1988. godine.

„Dolazio sam ovdje da igram i sjećam se te velike magle. Bila je to nevjerovatna utakmica, ali je dobro prošla. Znamo da će i ovo biti teška utakmica, ali daćemo sve od sebe“, naveo je Anćeloti.

Odbrambeni fudbaler Napolija Kalidu Kulibali rekao je da će njegovoj ekipi biti teško, ali da će dati sve od sebe.

„Biće nam teško, posebno zbog navijača koji su 12. igrač ove ekipe i svi to znamo, ali daćemo sve od sebe. Potrudićemo se da prođemo grupnu fazu, za razliku od prethodne sezone, iako Liverpul i Pari Sen Žermen važe za favorite“, rekao je Kulibali.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor