Abazović od danas u zvaničnoj posjeti Srbiji

Premijerka Srbije Ana Brnabić prirediće svečani doček Abazoviću na platou ispred palate „Srbija“, a nakon zvaničnog sastanka planirana je i izjava za medije

Premijer Dritan Abazović boraviće od danas u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Srbiji, gdje će razgovarati sa najvećim državnim zvaničnicima.

Kako je saopšteno iz Abazovićevog kabineta, premijerka Srbije Ana Brnabić prirediće svečani doček Abazoviću na platou ispred palate „Srbija“, a nakon zvaničnog sastanka planirana je i izjava za medije.

Abazović će se sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom srpskog parlamenta Ivicom Dačićem.

Navodi se da će se potpredsjednik crnogorske Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković sastati sa srpskim kolegom Branislavom Nedimovićem.

Ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović imaće odvojene sastanke sa srpskim ministrom finansija Sinišom Malim i ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović.

Kako je najavljeno, nakon pojedinačnih bilateralnih susreta planirano je da se održi i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Srbije.

izvor: DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor