Search
Close this search box.

Konstrakta: Prala sam ruke 70 dana, 1. mjesto je bilo preambiciozno

Srbijanska predstavnica na Eurosongu, pjevačica Ana Đurić Konstrakta uživa u Beogradu nakon povratka iz Torina i zasluženog petog mjesta u velikom finalu. Konstrakta uvijek šalje originalne poruke putem objava na društvenim mrežama, a jednu takvu sačuvala je i za sumiranje utisaka.

“Prala ruke 70 dana”, kratko i jasno je pjevačica sumirala sve kroz šta je prošla od pobjede na srbijanskom izbornom festivalu do nedavno održanog velikog finala u Torinu, aludirajući na čuvenu scenu tokom nastupa kada pere ruke i koristi lavor.

Konstrakta je u razgovoru za Kurir priznala kako joj se još nisu slegli utisci, da ju je kod kuće sačekala gomila obaveza, ali joj nije promakloi da primijeti ogromnu podršku od komšija, za koju kaže da je veoma važna.

Peto mjesto je sasvim po mjeri.

“Možda je prvo mjesto preambiciozno. To je bio mikro performans i jedna malo drugačija pjesma, tako smo i prepoznati. I to je dobro, prepoznali su nas kao nekog ko je imao alternativniji pristup. To je pjesma koja ima sadržaj i to su ljudi prepoznali”, dodala je pjevačica.

Ipak, smeta joj činjenica da je naprasno stekla ogromnu popularnost, naročito u nekim svakodnevnim situacijama.

“Smetaju mi ove situacije gdje sam izašla u kafić da popijem kafu na miru, pa se završi tako što dajem intervju. Mislim da je to nepotrebno. Niti sam ja ta koja pravi neki spektakl. To bih voljela da se poštuje. Mislim da je to u krajnjoj liniji pristojno, ostaviti ljudima koji su u žiži javnosti slobodan prostor. Osim toga, sve je u redu”, kaže Konstrakta, pred kojom je ljeto puno nastupa.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor