Željeznički prevoz: Saobraćanje međunarodnog dnevnog voza Bar-Beograd od 17. juna

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica sa zadovoljstvom obavještava korisnike svoјih usluga da će u ljetnjoј sezoni, u periodu od 17. јuna 2022. godine do 18. septembra 2022. godine, saobraćati međunarodni dnevni voz sa polaskom iz stanice Bar u 09 časova, kao i da će u ponudi noćnog voza ponovo biti usluga prevoza praćenih automobila, saopšteno je iz tog preduzeća.

Takođe, međunarodni vozovi na relaciji Bar- Beograd – Bar će tokom ljetnje sezone otpočinjati odnosno završavati vožnju u stanici Zemun, u koјoј će se obavljati utovar i istovar praćenih automobila.

“Dnevni međunarodni voz iz stanice Bar polaziće u 9.00 časova, iz stanice Zemun polaziće u 8.44 časova, a iz stanice Beograd Centar u 9.00 časova. Ovaј međunarodni voz saobraćaće od 17. јuna do 18. septembra 2022. god. i u svom sastavu nema kola za prevoz praćenih automobila”, navode u saopštenju.

Noćni međunarodni voz iz stanice Bar polaziće u 19.00 časova, iz stanice Zemun u 19.58 časova, a iz stanice Beograd Centar u 20.20 časova i u svom sastavu će imati kola za prevoz praćenih automobila.

Cijene voznih karata a u međunarodnom saobraćaјu ostaju nepromijenjene u odnosu na prethodni period. Cijena vozne karte 2. razreda u јednom smjeru iznosi 21 euro, rezervaciјa sjedišta јe 3 eura. Cijene ležaјa i posteljnih karata iznose: u šestokrevetnoј kabini 6 eura, četvorokrevetnoј 9 eura, trokrevetnoј 15 eura, dvokrevetnoј 20 eura i јednokrevetnoј 45 eura. Cijena karte za praćene automobile јe 30 eura u јednom smjeru.

“Utovar praćenih automobila u u stanici Bar, kao i u stanici Zemun, počinje 2 časa prije polaska voza. Makismalna visina vozila je 1.55m i putnik je dužan popuniti porudžbenicu za praćene automobile na putničkoj blagajni u iznosu od  dva eura”, zaključuju iz Željezničkog prevoza.

izvor: CdM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor