Završena „Ljetnja liga Bijelog Polja u tenisu“, Bojan Šutović najbolji

„Masters“ takmičenje održano je u tri kategorije. Masters A, gdje je učestvovalo osam najboljih bjelopoljskih igrača, nakon zanimljive i dobre igre je osvojio Boris Raičević, inače košarkaški sudija koji je u finalu bio bolji od nekada fudbalske nade Igora Mrdaka 2:1 (6:7, 6:2, 6:4). Pobjednik Mastersa B je Mario Rakočević, koji je bio u finalu uspješniji od vetarena Predraga Tošića 2:0 (6:3, 6:4), dok je Masters C osvojio Pavle Kljajević. On je u finalu slavio protiv Ilije Rakočevića 2:1 (6:1, 3:6 i 7:6).

Po broju osvojenih bodova, na svih četiri odigrana prvenstva Bijelog Polja, kao i završnom Mastersu pobjednik je Bojan Šutović, inače diplomirani novinar, bez zaposlenja. Drugi je Boris Raičević, treći je Nikola Rakonjac a četvrti Aleksandar Rakonjac. Peto mjesto pripalo je Igoru Mrdaku, šesto Nikoli Prebiračeviću, sedmo Bodanu Lješnjaku a osmo Luki Đuroviću.

Na kraju pehare su najboljima uručili Momčilo Drobnjak, podpredsjednik Tenisakog saveza Crne Gore i vlasnik TK „Elit“, kao i Marko Maslovarić, direktor Javne ustanove Centar za sport i rekreaciju.

– Ovo je bilo do sada naše najmasovnije takmičenje, jer je učestvovalo 50 tenisera. Sve je bilo na visokom nivou.Skoro čitava godina nam je bila u znaku tenisa – kazao je Drobnjak, dodajući da je specijalna zahvalnica uručena novinaru Dana Milovanu Novoviću za više od tri decenije izvještavanja o bjelopoljskom tenisu.

izvor:dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor