(VIDEO) Oglasila se majka dječaka koji je pokušavao da spasi djevojčicu iz kanala; dijete od 8 godina nazivaju ubicom

Nakon što se u medijima prenosilo da je djevojčica koja je upala u kanal u Pljevljima, spašena od policijskog službenika, uz izjavu djevojčice da je dječak kriv za njen upad u isti, majka dječaka koji se tih trenutaka nalazio na istom mjestu sa djevojčicom oglasila se na svom fejsbuk profilu. Naime, ona je napisala da je dječak pokušao da je izvuče iz kanala a medijski je, dodaje, osuđeno nazivima da je ubica, monstrum itd.
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com
Podsjećamo, Policajac Novica Tomašević spasio je život sedmogodišnjoj djevojčici koja je upala u jamu punu vode u Pljevljima. Đurđević je pojasnio da je policajac Tomašević, van radne dužnosti, vozio Ulicom Oslobođenja u Pljevljima, kada je prošao jedno privatno gradilište primjetio je da se u kanalu, punom vode, nalazi osoba.
Policajac se odmah vratio i pomogao djevojčici, koja je, kako su jutros kazali, bila u fazi davljenja, u kanalu dubine oko metar i po.
Istakla je da je na svoje dijete ponosna jer počevši od sebe, ne bi znala kako da se snađe u ovakvoj situaciji, ističući da je on sa svojih osam godina pokušavao da joj pomogne, zahvaljujući se pritom na podršci.
Na video snimku iz obližnjeg objekta, koji je objavila, preuzetog od inspektora, vidi se kako je djevojčica upala u kanal.
Prema riječima majke ovog hrabrog dječaka, on je bio sa ovom djevojčicom danas kada su zajedno išli u prodavnicu, pri čemu je djevojčica prešla postavljene žice i sama upala u kanal.
Istakla je da se ježi od komenatara koje čita po raznim portalima.
“Da dijete od 8 godina nazivaju ubicom i da mu treba suditi za pokušaj ubistva… Kakav smo narod, žalosno i jadno! “- napisala je ona.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor