Search
Close this search box.

Uredili još jedno mjesto u Bijelom Polju u mjestu Nedakuse

NVO,,Euromost” je, povodom 22.aprila Svjetskog dana planete zemlje, nakon prigradskog naselja Nikoljac, uredila još jedno mjesto u Bijelom Polju na ulazu u prigradskom mjestu Nedakuse, na koje su kako navode, nakon čišćenja ove lokacije postavili klupe, koje su obezbijedili iz  Ministarstva turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, dok je Opština Bijelo Polje, angažovala Komunalno preduzeće,,Lim” na čišćenju i uredjivanju ove lokacije,a nakon toga su mladi iz kluba mladih Euromost,koji su na pomenutu lokaciju došli sa biciklima, zasadili čemprese.

Projekat se realizuje pod nazivom Zajedno za životnu sredinu i za čistu lokalnu zajednicu”.

Predsjednik MZ.Nedakuse Željko Raičević se zahvalio svim učesnicima ove ekološke akcije što su izabrali ovu mjesnu zajednicu,kojoj mnogo znači uredjenje ove lokacije samim tim što se nalazi i na početku ovog prigradskog naselja.

Raičević je pozvao sve svoje komšije i sugradjane koji žive u ovom prigradskom naselju, da svi zajedno sačuvaju ovo mjesto da se ne desi kao ranije kada je isto mjesto već bilo uredjeno da se uništi i opet pretvori u nelegalnu deponiju.

Kako navode iz NVO,,Euromost”, ekološke akcije se nastavljaju, zato pozivaju sve zainteresovane da se pridruže i sami uredjuju svoju mjesto, svoju okolinu,kao i obale Lima.

 

Ovaj tekst se finasira od sredstava odobrenih od Ministarstva kulture i medija kroz Fonda za podsticanje Plularizma i raznovrsnosti medija

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor