Search
Close this search box.

Uputio prijetnje direktoru Euromosta, jer mu je Euromost podnio krivičnu prijavu

Izvršni direktor NVO,,Euromost,, Almer Mekić je danas Centru bezbjednosti Bijelo Polje podnio prijavu protiv,Saše Popovića, vlasnika Auto centra,,DAS”, zbog upućivanja prijetnji na njegov život sa riječima,,Neće ti to valjati za život”.

    Foto Euromost, Nelegalni objekat na obali Lima Saše Popovića

Kako navodi Mekić u svojoj prijavi, ispred parkinga blizu gradske pošte ugledao ga je Popović sa druge strane ulice, prišao i ljutito reagovao, što mu je NVO,,Euromost” podnijela krivičnu prijavu ODT Bijelo Polje zbog nelegalne gradnje i zauzimanja državnog zemljišta na obali Lima, pored Lukoil pumpe.

Takodje mu je kazao,kako navodi Mekić, da nije trebao to da uradi i da neće to valjati za njega.

Izvršni direktor NVO,,Euromost” Almer Mekić navodi, da je svjestan da se njegov rad i zaštita rijeke Lim neće mnogima svidjeti, ali da nikad neće odustati od zaštite te rijeke i da očekuje od državnih institucija, posebno tužilaštva i policije da zaštite njegov rad i njegovu porodicu od eventualnih napada i prijetnji.

Kada se tiče predmeta Saše Popovića, Gradjevinska inspekcija je ustanovila da se radi o nelegalnoj gradnji i isti zapečatila o čemu su i obavijestili NVO,,Euromost”..

S obzirom da je isti objekat kao u slučaju sina predsjednice Skupštine Bijelo Polja Nemše Omerhodžić, izgradjen na državnoj imovini koja pripada rijeci Lim i vodi se na Vladu Crne Gore, tužilaštvo je u obadva slučaja pokrenulo istragu i vještačenje i očekujemo od njih ako bude imalo dovoljno dokaza,  da podignu u obadva slučaja optužnice,i za nelegalnu gradnju i za zauzimanje državnog zemljišta, naveo je Mekić.

Sa druge strane Saša Popović je za Vijesti negirao da je prijetio Mekiću i kazao da to to neistina.

Saša Popović vlasnik Auto centra,,Das,, je pašenog predsjednika Opštine Bijelo Polje Petra Smolovića.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor