Ulcinj: Tri osobe uhapšene zbog teške krađe; maloljetnika u tuči zaustavili prolaznici

Policija je u Ulcinju identifikovala i uhapsila tri osobe koje se sumnjiče za tešku krađu i podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog razbojništva koje se na teret stavlja jednom maloljetnom licu.

Ilustracija
Ilustracija

Sumnja se da je D.I. (15) izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu jednog maloljetnog lica na način što je 24. juna u jutarnjim časovima otuđio od oštećenog mobilni telefon i zadao mu udarac zatvorenom šakom u predjelu glave, nakon kojeg je oštećeni pao na tlo, a D.I. nastavio da mu zadaje udarce do momenta kada su slučajni prolaznici zaustavili dalji razvoj događaja, te se izvršilac udaljio u nepoznatom pravcu.

Ulcinjska policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i identifikovala maloljetnog D.I. kao izvršioca ovoga djela i protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovom postupku, po nalogu nadležnog tužioca, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

Osim toga pripadnici policije su u Ulcinju identifikovali i tri lica kojima se na teret stavlja krivično djelo teška krađa.

Uhapšeni su G.K.H. (46) i A.S.I. (54) iz Bugarske i I.S. (42) iz Republike Srbije koji su, kako se sumnja, izvršili krivično djelo teško krađa na način što su 26. juna u jutarnjim časovima, upotrebom specijalizovanog daljinskog uređaja za elektronsko otvaranje i zatvaranje vozila, otključali vozilo oštećenog, koje se nalazilo na jednom parking prostoru u Ulcinju i iz vozila otuđili novac i zlato.

Oni su uz krivičnu prijavu privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor