Search
Close this search box.

Uhvaćen i šumar, kamionom prevozio drva

Iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima navode da je slučaj prijavljen policiji.

Službenici Uprave za gazdovanje šumama i lovištima jutros su, kako je saopšteno, uspješno izvršili zaplijenu bespravno posječene građe u odjeljenju 12, Gazdinska jedinica „Jelovica“ u opštini Berane i uz koordinaciju VD direktora Uprave Miloša Rajkovića zaplijenjenu građu prebacili na sigurnu lokaciju.

 

Foto:Uprava za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore

 

“Ono što je posebno značajno naglasiti jeste činjenica da je ovom prilikom, na drugoj lokaciji, zahvaljujući tajno postavljenim kamerama u šumi, otkrivena dva kamiona i zaposleni Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, čuvar šuma, koji je sopstvenim kamionom prevozio određenu građu”, navode iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Ovaj slučaj je, ističu, odmah prijavljen Upravi policije sa kojima se trenutno vrši utvrđivanje činjenica i prikupljaju dokazi.

“U narednim danima sigurno će biti i adekvatno procesuiran i sankcionisan zbog nezakontog postupanja”, navode u saopštenju.

VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, gospodin Miloš Rajković poručio je da neće dozvoliti da se bilo ko igra sa državnim institucijama, a samim tim i da sprovodi bezakonje.

“Niko neće biti aboliran od odgovornosti, zato u narednim danima još aktivnije nastavljamo našu uspješnu borbu protiv bespravnih aktivnosti, a zahvaljujući tajno postavljenim kamerama imaćemo uvid u sve bespravne radnje koje se sprovode u šumama”, navode iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

 

Izvor: Portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor