Uhapšene dvije osobe osumnjičene za uličnu prodaju narkotika

Nikšićka policija uhapsila je G.O. (59) i I.L. (47) zbog sumnje da su se bavili uličnom prodajom narkotika, saopšteno je iz Uprave policije.Od G.O. policija je, kako se navodi u saopštenju, oduzela 11,6 grama kokaina koja je, kako se sumnja, bila namijenjena, za dalju uličnu prodaju.

„Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi I.L. (47) policija je pronašla šest manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 15 grama, digitalnu vagu za precizno mjerenje, kao i pribor za pakovanje opojne droge“, navodi se u saopštenju.

Po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici G.O. i I.L. uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i oni će uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

„U cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga pripadnici nikšićke policije su od početka godine podnijeli i osam prekršajnih prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga kojom prilikom je zaplijenjeno oko 60 grama opojne droge marihuana“, navodi se u saopštenju.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor