Search
Close this search box.

Uhapšen špediter iz Bara zbog povezanosti sa 400 kilograma kokaina

Policija je uhapsila špeditera iz Bara Đ.D. zbog sumnje da je povezan sa tovarom od 400 kilograma kokaina koji je nađen u magacinu Logističkog centra kompanije “Voli”, rečeno je portalu RTCG. Više detalja o ovom hapšenju zasad nije poznato. Kako je naš portal objavio jutros, policija je čekala nalog glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da krene sa hapšenjima u vezi 400 kilograma kokaina, koji je zaplijenjen juče u Podgorici. Prema saznanjima Portala RTCG, policija je imala informaciju o tovaru droge i pratila je njegovo kretanje.

Oko 15 časova juče nađeno je 400 kilograma kokaina u magacinu Logističkog centra kompanije “Voli”, nadomak Podgorice.

Skupocjeni bijeli prah, čija tačna količina tek treba da bude utvrđena, radnici su pronašli u paketu sa bananama, a potom je uprava ove firme obavijestila policiju.

Slučajem rukovodi Specijalno državno tužilaštvo.

Sagovornici bliski istražnim organima Crne Gore tvrde da je riječ o kontrolisanoj isporuci, odnosno da su istražitelji imali podatak da stiže tovar sa drogom i da su pratili njegovo kretanje.

Informaciju o pronađenom kokainu, medijima je uz fotografije dostavila Prava Crna Gora pozivajući institucije da hitno reaguju.

Podsjećamo, u pitanju je druga velika količina kokaina koja je u posljednjih pet mjeseci stigla u Luku Bar. Kontrolisanje robe koja je avgusta 2021, dopremljena u barsku luku, istražitelje je, odvelo do zetskog sela Mojanovići u kojem su zaplijenili tonu i 200 kilograma kokaina.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor