Uhapšen osumnjičeni zbog prodaje droge, dvije osobe procesuirane

Policija je u naselju Rakonje izvršila kontrolu četiri lica, kojom prilikom je kod D.S. (29) iz Bijelog Polja pronađena tableta sa liste opijataSlužbenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su, preduzumajući mjere i radnje u cilju suzbijanja  ulične prodaje narkotika, jednu osobu lišili slobode zbog krivičnog djela, a protiv dvije podnijeli prekršajne prijave.

– Policija je u naselju Rakonje izvršila kontrolu četiri lica, kojom prilikom je kod D.S. (29) iz Bijelog Polja pronađena tableta sa liste opijata. Kriminalističkom obardom policija je došla do sumnje da je pronađenu tabletu D.S. kupio od M.D. (34) iz Bijelog Polja za iznos od 15 eura. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga- navodi se u saopštenju.

Protiv D.S. policija je podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotebe droga.

Osim toga, policija je kontrolisala vozilo kojim je upravljao A.B. (42) iz Bijelog Polja, a kojom prilikom je pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana- navode iz policije.

Nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem protiv A.B. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotebe droga.

Izvor: DAN
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor