Search
Close this search box.

Turska prejaka za Crnu Goru

Omladinska futsal reprezentacija Crne Gore poražena je od Turske u drugom kolu grupe 1 Glavne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Domaćin turnira poveo je u 12. minutu, desetak minuta kasnije izjednačio je Kenan Tafić, a meč je riješen u periodu od 28. do 31. minuta, kada je Turska postigla tri gola.

– Ispostavilo se da smo se mnogo potrošili u meču sa Holandijom i tu vidim glavne razloge našeg poraza. Moram dodati i da je Turska bila agesivnija tokom čitavog meča i da su uz pomoć publike došli do zasluženog trijumfa, kazao je selektor Sveto Ljesar.

Nakon pobjede nad Holandijom (3:0) na startu i poraza od Turske, naša selekcija će u posljednjoj rundi ove faze igrati sa Italijom, 19. marta sa početko u 14 časova.

Turska – Crna Gora 4:1

Dvorana ,,Lutfulah Aksungur“, Adana.

Sudije: Antonios Adamopulos (Grčka), Mihael Hristofides (Kipar), Aslan Galajev (Kazahstan).

Strijelci
1:0 – Jildiz 12, 1:1 – Tafić 22’, 2:1 – Akbaš 28’, 3:1 – Keškin 29’, 4:1 – Varlik 31’

Žuti kartoni
Unal – Turska
Mijušković – Crna Gora

Turska: Emir Kadali, Mustafa Varlik, Furkan Eliačik, Arda Jildiz, Berkan Keškin. Igrali su još: Džan Turk, Oguz Unal, Jusuf Jizgeč, Mumamed Ardič, Korajdžan Akbaš, Ali Riza Aslan, Mustafa Karaman.
Selektor: Murat Kaja.

Crna Gora: Irhad Popović, Srđan Petrušić, Kenan Tafić, Lazar Kostić, Arnes Lolović. Igrali su još: Luka Knežević, Srđan Drašković, Nemanja Nenezić, David Puletić, Miloš Koprivica, Nikola Mijušković, Pavle Vukčević.
Selektor: Sveto Ljesar.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor