Tri osobe uhapšene u Podgorici zbog oružja i droge

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su juče, u dvije odvojene aktivnosti, izvršili pretrese kojima su pronašli oružje i drogu. Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su izvršile krivična djela.

FOTO: UP

Naime, podgorička policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, u naselju Konik izvršila prestres stana i drugih prostorija koje koristi E.R. (24) iz Podgorice.

“Prilikom pretresa policija je pronašla i oduzela startni pištolj, 28 zamotuljaka sa sadržajem opojne droge marihuana i vagu za precizno mjerenje. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da dio zamotuljaka sa sadržajem marihuane pripada maloljetnom D.M. (16) iz Podgorice”, navodi policija.

FOTO: UP

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se E.R. i D.M. uhapse zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, policija je juče, shodno naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi B.S. (48), u Zeti.

FOTO: UP

“Pretresom je policija pronašla i oduzela lovačku pušku kalibra 12mm sa 112 patrona u ilegalnom posjedu”, saopšteno je iz policije.

B.S. je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

izvor: cdm

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor