Search
Close this search box.

Stanovi za funkcionere neprihvatljivi

Stanovi za funkcionere su neprihvatljivi imajući u vidu da građani Crne Gore moraju da plate svaki kvadratni metar stana i svaki cent kredita na period od 20 godina, kazao je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

On je na Tviteru naveo da stanove treba da dobijaju naučnici, ljekari, profesori i svi oni vrijedni ljudi u državnoj administraciji, a ne poslanici i ministri koji su par godina na funkciji i možda nikada više.

Konatar je rekao da je dodjeljivanje državnih stanova bivšim poslanicima, ministrima i drugim državnim funkcionerima, koje su oni poslije otkupili za smiješne iznose, neprihvatljivo.

„Stanovi za funkcionere su neprihvatljivi imajući u vidu da građani Crne Gore moraju platiti svaki kvadratni metar stana i vratiti svaki cent kredita na period od 20 godina“, kazao je Konatar.

On je naveo da lično može obećati građanima da dok je u politici i obavlja državnu funkciju, nikada neće tražiti da mu država obezbijedi stan niti bilo kakve povoljne uslove za njegovu kupovinu.

„Čeka nas još dosta posla, jer puno stvari treba ispraviti i unaprijediti. Idemo dalje. Uspjećemo. Može Crna Gora“, poručio je Konatar.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor