SNP: Svi moraju biti jednaki pred zakonom i odgovarati za svoja djela

Kako naglašavaju, 43. Vlada je srušena tajnim dogovorom BEMAX koalicije, ali zamah koji je dala tužilačkim organima neće stati i tek će se osjetiti u narednom periodu

Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije podrazumijeva da svi moraju biti jednaki pred zakonom i odgovarati za svoja djela, poručuju iz Socijalističke narodne partije (SNP).

– U tom smislu, posmatramo i današnje hapšenje bivše izvršne direktorice kopmpanije „13. jul Plantaže“ Verice Maraš i očekujemo od SDT-a da u nepristrasnom i objektivnom postupku dođe do svih relevantnih činjenica koje bi nesporno ukazale na njene eventualne krivične radnje koje je izvršila dok je bila na čelu nekada najuspješnije crnogorske firme. Ovo vidimo kao nastavak akcije iz jula kad su slobode lišeni članovi Odbora direktora „Plantaža“, ističu oni.

Kako naglašavaju, 43. Vlada je srušena tajnim dogovorom BEMAX koalicije, ali zamah koji je dala tužilačkim organima neće stati i tek će se osjetiti u narednom periodu.

– Pravna država je profunkcionisala, a SNP CG ohrabruje SDT-a Vladimira Novovića i njegov tim da nastave putem kojim su krenuli. Na kraju, SNP CG podržava menadžment i Upravni odbor na čelu sa Nebojšom Vuksanovićem koji su odlučni da učine sve da se sagleda stanje u „Plantažama“, obezbijede dokaze za sve one koji su urušili taj privredni brend Crne Gore i vrate ga na nivo koji mu pripada, zaključuju iz ove partije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor