Smjene na čelu pljevaljske Komunalne policije, Službe zaštite i spašavanja i drugih opštinskih službi

Novo rukovodstvo pljevaljske opštine Pljevlja proteklih dana počelo je sa promjenama na čelnim mjestima opštinskih službi. Prema najavama novog predsjednika opštine Daria Vraneša radi se o formiranju novih stručnih timova koji će doprinijeti kvalitetnijem radu opštinskih službi.

Predsjednik opštine Pljevlja je prilikom jučerašnje posjete domaćinstvu Slavka Cupare, kome su psi lutalice usmrtile su 23 ovce i 13 janjadi u izjavi za medije iskazao nezadovoljstvo dosadašnjim radom opštinske Komunalne policije i najavio promjene.

Promjene su izvršene i na čelnom mjestu Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja. Novi vd komandir Službe zaštite i spašavanja je Bogdan Bojović, koji će zamijeniti dosadašnjeg komandira Gorana Čavića na ovoj vrlo bitnoj funkciji. Goran Čavić će ostati u SLužbi na poziciji pomoćnika komandira.

Posle ostavke Nenada Rubežića na mjesto direktora Direkcije za razvoj i investicije opštine Pljevlja, novi vd direktor ovog opštinskog direktorata je Miomir Šljukić, koji je i do sad radio u ovoj direkciji.

U sekretarijatu za urbanizmu na mjesto vd direktora dolazi Dragan Šubarić, a na mjesto vd direktora Direkcije za imovinu Negica Manojlović. Ova dva zadnja naimenovanja treba da potvrdi predsjednik.

Ovih dana se očekuju i promjene na čelnim mjestima lokalnih preduzeća i izbor novih vršilaca dužnosti, do izbora novih direktora. Napominjemo da je po dogovoru partija pobjednica lokalnih izbora u Pljevljima čelno mjesto komunalnog preduzeća „Čistoća“ pripalo Demokratskom frontu, a čelno mjesto direktora komunalnog preduzeća „Vodovod“ Demokratama.

Izvor, pvinformer.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor