Search
Close this search box.

Slučaj nestanka zlatnog zuba i burme iz Doma starih u Bijelom Polju: Nema osnova za gonjenje

Postupajući po prijavi porodice pokojne C.S. iz Danilovgrada, koja je bila korisnica JU Dom starih “Bijelo Polje”, iz koje prijave proizilazi da je nakon preuzimanja tijela pokojne istoj nedostajao prsten i zlatna krunica sa zuba, tim povodom je u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju formiran predmet.

“S tim u vezi, u postupku izviđaja su prikupljena sva potrebna obavještenja, izuzeti snimci sa nadzornih kamera, pribavljena foto-dokumentacija od strane krim tehničara, dokumentacija od JU Dom starih “Bijelo Polje” vezano za prijem i boravak korisnice u Domu. Nakon prikupljenih svih dokaza i utvrđenog činjeničnog stanja, postupajući državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, našao je da nema osnova za preduzimanje krivičnog gonjenja protiv bilo kojeg lica za bilo koje krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti”, navodi se u današnjem saopštenju bjelopoljskog Osnovnog državnog tužilaštva.

Podsjetimo, njen bratanac Blažo Baćko Stamatović tvrdio je da je štićenici Doma starih “Bijelo Polje” C.S., koja je u toj ustanovi preminula 19. oktobra prošle godine, neko nakon smrti sa prsta ukrao burmu i iz vilice izvadio zlatan zub.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor